office & showroom

Gospodar Jevremova 41
11000 Belgrade
+381 11 328 66 53
info@offix.rs
www.offix.rs

offix contract
Novosti Klasika u novom svetlu: USM Haller E

Bilo da se nalazi na recepciji, na prodajnom mestu ili kod kuće u dnevnoj sobi: novo rešenje USM Haller E komada stvara savršeno svetlo za isticanje različitih predmeta, stvarajući atmosferu i dajući orijentaciju.

Ovom spektakularnom inovacijom, švajcarski proizvođač nameštaja integrisao je napajanje u strukturu svojih modularnih komponenti. Osvetljeni elementi koji se mogu zatamniti mogu se diskretno uvući u metalne šipke kako bi služili u najrazličitije svrhe. Mogu osvetliti police i vitrine iznutra ili efikasno pokriti zid sobe svetlošću za postavljanje scene – odabirom između dnevnog svetla ili toplog svetla beli ambijent.

Otvorite fioku za trenutni i jasan pregled sadržaja pomoću unutrašnjih svetla kojima upravlja senzor. Ako se montiraju na osnove nameštaja, elementi osvetljenja se takođe mogu koristiti za orijentaciju i putokaz. Svetlost nije jedini integralni aspekt USM modularnog nameštaja. Mobilni uređaji se takođe mogu puniti direktno sa konstrukcije. Baš kao i izvori svetlosti, i USB punjači mogu da se prikače gde god budu najkorisniji. Priključeni u unapred definisana udubljenja, potpuno su integrisani sa šipkama i jedva vidljivi.

Ono što je revolucionarno kod USM Haller E je napajanje. Nema kablova. Sama struktura vodi struju kroz posebno razvijene e-cevi, e-kuglice i e-konektore, koji svi zamenjuju tradicionalne komponente. Nameštaj se može priključiti na napajanje na bilo kojoj pogodnoj tački u blizini tla putem napojnog kabla koji vodi direktno do USM Haller e-Ball-a. Ispravljač se nalazi ispod nameštaja, što čini da napajanje izgleda gotovo čarobno, jer nisu vidljivi ni kablovi ni izlazi.

USM HALLER E
USM modularni namestaj Offix